Hva skjer hvis du blokkerer en kontakt på WhatsApp?

Hvis du går til kontaktsiden i WhatsApp messenger, kan du se "Blokker" -knappen. Noen brukere lurer på hva som skjer hvis de klikker på denne knappen? Vil brukeren kunne finne ut at du har blokkert ham? Svarene på dette spørsmålet og mer er i vår artikkel.

Det viktigste er at kontakten ikke kan kommunisere med deg når den er blokkert. Dette gjelder både meldinger og samtaler ved hjelp av messenger - i begge tilfeller vil du ikke være tilgjengelig for en kontakt, og du vil ikke se varsler om at en blokkert bruker prøvde å kontakte deg heller.

Vil kontakten kunne finne ut at de er blokkert? Snarere ja enn nei - ved indirekte indikasjoner.

Det første indirekte tegnet er fraværet av en brukers avatar. Det vil si at hun var:

Og så forsvant det:

Men dette er et indirekte tegn, så det er ikke nødvendig å umiddelbart godta fraværet av en avatar som en blokkering.

Det andre indirekte tegnet er fraværet av tidspunktet for siste besøk av brukeren. Det var:

Ble til:

Og igjen, dette ene tegnet er foreløpig ikke bevis for blokkering, siden brukeren kan fjerne visningen av tidspunktet for forrige besøk.

Det tredje indirekte tegnet på blokkering er et grått avkrysningsmerke for den sendte meldingen. Slik ser for eksempel en sendt melding ut som brukeren ikke hadde tid til å lese:

Og så - ett grått avkrysningsmerke, som sier at meldingen ikke er levert og ligger på WhatsApp-serveren.

Og det er et unntak her: WhatsApp lar deg slå av varselet om levering av meldinger fra brukeren, så med en grå hake kan han lese meldinger, mens fargen på haken ikke endres (så vel som antall hakemerker).

Hvis alt av ovennevnte blir sett av brukeren, ble han blokkert med en sannsynlighet på 99%. Kommunikasjon i dette tilfellet er umulig. Produksjon? Bruk et annet telefonnummer og legg til brukeren, men det er ingen garanti for at det andre nummeret ikke blir blokkert også.

Det er enkelt å blokkere en bruker. For å gjøre dette, trykk på avataren hans, for eksempel:

Klikk på Info-ikonet.

Trykk på linjen "Blokker".

Og bekreft handlingen.

Linjen "Unblock" indikerer at kontakten er blokkert.

I fremtiden, ved å bruke samme linje, kan du oppheve blokkeringen av brukeren, hvis behovet oppstår.

Siste innlegg