Hvordan blokkere en persons Instagram-konto?

Å blokkere en brukers Instagram-konto betyr at de ikke lenger kan besøke siden din. Hvis du har en irriterende person, eller si en spammer, kan du enkelt og enkelt legge ham til på svartelisten. Vi vil vise deg hvordan du gjør dette i denne instruksjonen. Vær oppmerksom på at Instagram i en periode har både en permanent og en midlertidig blokk. Forklaring - nedenfor.

Åpne Instagram-appen.

Du vil se et bånd foran deg. La oss si at du ikke vil se nyheter fra en av brukerne - i dette tilfellet kan du blokkere feeden hans, det vil si at du ikke lenger vil se nyhetene hans i feeden før du opphever blokkeringen. Her er båndet, på høyre side ser vi tre prikker - vi trykker på.

En meny vises der du må trykke på linjen "Midlertidig blokkere".

Den første linjen du blokkerer publikasjoner, den andre - publikasjoner og historier. Hva du skal velge er opp til deg.

Umiddelbart etter dette vil brukerens innlegg forsvinne fra feeden, men han vil ikke bli blokkert.

Hvis du vil blokkere en enkelt bruker permanent, må du velge en bruker i listen, for eksempel:

Klikk på de tre punktene på brukersiden.

Velg "Blokker".

Og bekreft blokkering av brukeren.

Ferdig.

For å se svartelisten, må du gjøre noen få trinn. Klikk på tre striper på siden din.

Velg "Innstillinger".

Her - "Konfidensialitet".

Neste - "Blokkerte kontoer".

Listen er foran deg.

Vanskelig, men du finner det.

Siste innlegg