Hva betyr hakemerker i WhatsApp i meldinger?

Brukere som har installert WhatsApp messenger på smarttelefonen, lurer noen ganger på hvordan hakemerkene som vises når du sender meldinger fungerer. Hvorfor er det for eksempel bare ett hake (grå) eller to hake, som kan være enten grå eller blå. Nå vil vi fortelle deg alt i detalj.

To blå hake

To blå hake ved siden av en sendt melding betyr at brukeren har mottatt og lest meldingen din. Noen ganger hender det at en bruker åpnet et chatvindu, men samtidig ble distrahert og ikke leste meldingen din, men hakemerkene vil fortsatt være blå, noe som er logisk.

To grå haker

De betyr at meldingen din er sendt og levert til abonnenten (med internett på fra hans side), men har ennå ikke blitt lest.

I tillegg kan det hende at fargen på grå kontrollmerker til blå ikke endres hvis abonnenten har deaktivert visning av avleste rapporter i messenger-innstillingene. Det vil si at han leser meldingen, men fargen på hakemerkene endres ikke. Samtidig ser ikke abonnenten de leste rapportene fra andre brukere.

Ett grått avkrysningsmerke

Meldingen ble sendt, men ikke levert, som et eksempel, hvis abonnenten slo av Internett eller smarttelefonen. Så snart du slår på Internett eller enheten din, vil du motta meldingen.

Klokke

Klokkeikonet blir sett av brukeren som sendte meldingen. Det betyr som regel en ting - det er noen problemer med nettverkstilkoblingen, så meldingen ble ikke sendt, men er på listen for sending. Så snart det er en forbindelse (internett), sendes meldingen automatisk.

Informasjon om å sende og lese en melding

Ikke alle vet at i WhatsApp kan du finne ut når en bruker mottok og til og med leste en melding. For å gjøre dette, velg meldingen du sendte tidligere, trykk og hold den med fingeren i 1-2 sekunder, for eksempel:

Meldingen er valgt. Klikk nå på de tre punktene i øvre høyre hjørne.

En liten meny dukket opp, klikk "Data".

Informasjon om den valgte meldingen er oppført her.

Det kan imidlertid ikke alltid betraktes som pålitelig. Hvorfor? For eksempel kan en bruker lese meldingen din ved hjelp av popup-meldinger på smarttelefonskjermen, og siden han ikke åpnet meldingen i messenger, vil den bli ansett som ulest.

Siste innlegg