Fastboot på Xiaomi: hva er det?

Mange Xiaomi-smarttelefonbrukere har aldri hørt om Fastboot-modus. Dessuten vil flertallet aldri høre om ham. Men det hender at du legger smarttelefonen i vesken, tar den ut og ser en uforståelig inskripsjon på enhetsskjermen - Fastboot. Hva er dette uansett?

Fastboot er en spesiell modus på Xiaomi-smarttelefoner, som du kan reflektere enheten på, låse opp opplasteren osv. Det er andre måter å blinke på en smarttelefon, men i noen tilfeller er det nødvendig å bruke Fastboot-modus, inkludert å gå tilbake til firmwareversjonen som er installert tidligere.

I denne modusen observerer brukeren følgende:

Imidlertid er det ingen menyelementer i Fastboot-modus.

For å åpne Fastboot, må du slå av smarttelefonen. Først må du trykke på og holde inne av / på-knappen til menyen vises på skjermen.

I menyen må du velge elementet "Shutdown" eller Slå av.

Smarttelefonen blir slått av. Trykk nå på volum ned-tasten, og trykk på av / på-tasten mens du holder den nede.

Når smarttelefonen viser de første tegn på liv, kan du fjerne fingeren fra av / på-tasten, men volum ned-knappen bør holdes nede til du ser Fastboot-inskripsjonen.

For å gå ut av denne modusen, må du trykke på avstengningstasten og holde den nede til skjermen slås av.

Etter det skal enheten startes på nytt normalt.

Et enkelt eksempel på Fastboot firmware

Du trenger et program for å installere fastvaren - dette programmet er MiFlash.

Start applikasjonen og koble smarttelefonen til datamaskinen eller den bærbare datamaskinen i Fastboot-modus. Klikk på Oppdater-knappen.

Appen så smarttelefonen.

Neste trinn er å pakke ut fastvaren som er beregnet for installasjon i Fastboot-modus (det er firmware for gjenopprettingsmenyen, ikke forveksle). Etter å ha pakket ut ved hjelp av Bla gjennom-knappen, legg den til i MiFlash-applikasjonen. Nå må du trykke på Flash-knappen for å installere fastvaren - den installeres automatisk, du trenger bare å vente. I tilfelle problemer, skal MiFlash vise en feil.

Det er en viktig nyanse - nederst i applikasjonen er det et valg: Flash All, Flash all unntatt lagring eller Flash all unntatt data og lagring. Vanligvis brukes det andre alternativet, siden det ikke sletter data, men hvis du velger det første, blir all data fra smarttelefonen slettet. Så reflekter smarttelefonen forsiktig.

Siste innlegg