Hvordan sletter jeg en melding fra WhatsApp på en venns side?

WhatsApp støtter sletting av meldinger ikke bare fra brukeren som sendte den, men også fra samtalepartneren. Funksjonen er veldig nyttig - det er ikke så sjelden å forvirre samtaler eller sende en melding som samtalepartneren ikke skal motta. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du sletter en melding fra en samtalepartner i WhatsApp.

Vi åpner en prat med brukeren og ser meldingen som må slettes.

Klikk på den og hold fingeren i omtrent et sekund til en meny vises og meldingen er uthevet. Klikk deretter på søppelboksikonet.

Forresten, du kan velge flere meldinger samtidig.

Etter å ha klikket på kurven, vises et valgvindu. For å slette en melding bare for deg selv, velg "Slett for meg", og for å slette den for samtalepartneren, velg "Slett for alle" (i dette tilfellet vil meldingen bli slettet for både deg og samtalepartneren i alle fall).

Vennligst, meldingen er slettet.

Og hva vil samtalepartneren se? Omtrent det samme:

Og det spiller ingen rolle om han klarte å lese meldingen eller ikke.

Det er også verdt å huske den såkalte regelen på 68 minutter - innen 68 minutter kan meldingen fra samtalepartneren slettes, og så kan den bare slettes i chatten hans. Bekreftelsen:

Videoinstruksjon

Nettverket skriver om et livshack som vi ikke kunne reprodusere (det fungerer kanskje ikke i nyere versjoner av WhatsApp) - dette er muligheten til å slette enhver melding fra samtalepartneren, som du må justere tiden for.

Slå på flymodus.

Åpne innstillinger".

I søket på menyen, angi nøkkelen "tid" (uten anførselstegn) og gå til delen med samme navn.

Deaktiver tidssynkronisering med nettverket, og angi dato og klokkeslett rundt perioden meldingen ble sendt (for eksempel sendte du en melding kl. 17:00, prøv å stille inn 17:05).

Åpne WhatsApp og slett ønsket melding. Etter det kan du slå av flymodus, slå på Internett hvis den ble slått av og angi tidssynkronisering.

Siste innlegg